20 Haziran 2012 Çarşamba

TC kimlik no ile SSK Sorgulama

ssk sorgulama tc kimlik no ile sorgulama, tc kimlik no ile ssk sorgulama 2011, tc kimlik no ile ssk hizmet dökümü sorgulama,ssk kimlik no ile sorgulama
Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak açılan sayfadaki “TC Kimlik No, Baba Adı, Nüfusa Kayıtlı Olduğunuz İl ve İlçe, Cilt No, Aile Sıra No ve Doğum Tarihi” gibi bilgileri nüfus cüzdanınızda yazdığı gibi, büyük harflerle doldurun. Sonra “SORGULA” yere tıklayınız açılan sayfadan “Hizmet Dökümü 4A” yazan yere tıklayınız, her şeyi doğru yaptıysanız hizmet dökümlerinin ekrana gelmiş olması gerekir.
SSK Sorgulama : https://esgm.sgk.gov.tr/Esgm/
T.C Kimlik No İle SSK Sorgulama
SGK’nın resmi sitesi son 12 aylık süreci kapsayan aylardaki SSK Primlerinizi TC Kimlik No ile Sorgulama yapabilme imkanına sahipsiniz.
Bu imkan sayesinde en azından e-Devlet şifrenize ihtiyaç olmadan işe giriş çıkışlarınızı, SSK’nızın yatıp yatmadığını gönül rahatlığıyla görebilirsiniz. Şimdi size T.C kimlik numaranızla son 12 aylık SSK Hizmet Kontrolü nasıl sorgulayacağınızı anlatacağız.

T.C Kimlik Numaramla Nasıl SSK Sorgulama Yapabilirim?
Yukarıdaki “T.C Kimlik No ile SSK Sorgulama” bağlantısını tıklayınız. Açılan sayfada ki giriş bilgilerine T.C numarınızı yazdıkdan sonra, bir aşağıdaki kısma ekranda gördüğünüz sayıyı aynen yazdıkdan sonra son 12 aylık SSK Sorgulamanızı yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder