20 Haziran 2012 Çarşamba

Şehit Er Yaşar Doymuş – Giresun Tirebolu cenaze töreni

19 Haziran 2012 Hakkari Dağlıca Şehiti Er yaşar Doymuş
Şehit asker Yaşar Doymuş Giresun İli Tirebolu ilçesi Cintaşı Mahallesi nüfusuna kayıtlı Şaban ve Kader oğlu 7 Kasım 1991 Tirebolu Doğumlu P.Er Yaşar Doymuş, ailesinin 2 erkek çocuğunun küçük olanı idi ve Tirebolu İlçesi Kumyalı mevkii, Hamam Mah. Yıldırım Sok. 13/1 adresinde ailesi ile birlikte ikamet etmekteydi.
19 Haziran 2012 Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Yeşiltaş Karakolu’na yapılan baskında şehit düşen Trabzonlu Piyade Er Ali Yasin Erosmanoğlu ile Giresunlu Piyade Er Yaşar Doymuş’un cenazeleri Trabzon’a getirildi.







HAKKARİ’nin Dağlıca bölgesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışma sonucu şehit olan askerlerden Piyade Onbaşı Ali Yasin Erosmanoğlu ile Piyade Er Yaşar Doymuş’un cenazeleri, askeri uçakla Trabzon’a getirildi. Cenazeler, yakınları ve protokol üyelerinin gözyaşlarıyla karşılandı. Hakkari’de şehit olan 8 askerden Trabzonlu Piyade Onbaşı Ali Yasin Erosmanoğlu, Giresunlu Piyade Er Yaşar Doymuş ve Samsunlu Piyade Er Umut Bulut’un cenazeleri, Van’da düzenlenen askeri törenin ardından Türk Hava Kuvvetleri’ne ait nakliye uçağıyla Trabzon Havalimanı’na getirildi.




Şehidin annesi Kader Doymuş, oğlunun terhisine 40 gün kaldığını söyleyerek Yavrum ne çilelerle büyüdü. Yavrum babasız ne sıkıntılarla büyüdü. Gelecektin, bekliyorduk, hazırlık yapıyorduk. Babasız büyüyen yavrum, çileli yavrum diye ağladı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder